Ciorba cu carne de vita

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 12 Apr 2011 | 6166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 linguri cu bulion de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia, 
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • leustean si patrunjel verde
  • sare/delikat dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vita:

Spalam carnea in apa rece (operatiunea se repeta pana cand apa ramane curata) si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata. Intre timp, dupa ce carnea a  fiert,  adaugam legumele, tocate marunt.

Ulterior, punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Punem apoi bulionul, borsul si delikatul/sarea dupa gust si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna. Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Smantana, adaugata la servire,  ii confera un gust fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume